Pogoji poslovanja so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

Pogoji poslovanja določajo pogoje nakupa preko spletne strani tendesign.si, ki je dostopna na povezavi  http://vaporizator.si/  (v nadaljevanju: 'spletna stran') in jo upravlja podjetje Oblikovanje kovin Robert Černe s.p. , ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju: 'ponudnik').

Pred nakupom preko spletne strani, prosimo, preberite:

te pogoje poslovanja, dostavo, in varstvo osebnih podatkov, ki se nanaša na varstvo vaše zasebnosti.

Z uporabo spletne strani uporabnik sprejema in soglaša z vsemi določbami teh pogojev poslovanja, ki vključujejo tudi vse povezave kot njihove sestavne dele, in potrjuje, da je bil seznanjen s politiko zasebnosti.

Bistvene lastnosti blaga, cene, vključno z vsemi davki in drugimi dajatvami ter podatki o načinu plačila in dobave veljajo v trenutku dokončne potrditve naročila. Podatek o roku dobave velja v trenutku dokončne potrditve. V primeru morebitne spremembe roka dobave vas bomo ustrezno in pravočasno obvestili.

Cena izdelka (brez DDV-ja - nismo DDV zavezanec), in strošek poštnine so razvidni v nakupovalni košarici, še preden zaključite naročilo. Prav tako boste o vseh podatkih o vašem spletnem naročilu obveščeni na e-naslov, ki ste ga navedli v nakupovalni košarici pri vnosu vaših podatkov, še isti trenutek, ko ste oddali naročilo. Če le-tega ne prejmete, obstaja možnost, da ste navedli napačen e-naslov ali pa da se je pošta znašla v mapi "spam". V takšnem primeru vas prosimo, da nas kontaktirate:

pišete na e-naslov: info@vaporizator.si ali pokličete na telefonsko številko:031-333-404.

1. Dokončna potrditev naročila

Naročilo je dokončno potrjeno, ko bo po oddaji spletnega naročila uporabnik na posredovani e-naslov, ki ga je vnesel ob naročilu, prejel e-pošto s podrobnostmi njegovega naročila ter z obvestilom, da je naročilo sprejeto in potrjeno.

Če uporabnik po oddaji naročila želi karkoli spremeniti ali naročilo v celoti preklicati, to lahko stori preko e-pošte na naslov info@vaporizator.si ali telefona: 031-333-404

2. Dostopnost informacij (povzetek zakonodaje)

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

3. Identiteta podjetja in kontaktni podatki

Ponudnik in njegov naslov: Oblikovanje kovin Robert Černe s.p., Tomaj 110, 6221 Dutovlje

Elektronski naslov: info@vaporizator.si (uporabniki naj pošljejo e-sporočilo za kakršnekoli ugovore, pripombe, vprašanja ali izjave)

Matična številka: 5412733000

Identifikacijska številka za DDV: 97349534 (nismo davčni zavezanec)

4. Postopek nakupa

I. Izbira izdelka

Na spletni strani tendesign.si izberite izdelek in kliknite na povezavo ''V košarico''. Sistem Vas obvesti, da je bil izdelek uspešno dodan v košarico. Če želite nadaljevati nakupovanje, kliknete 'Nadaljuj z nakupom' in se vrnete nazaj v spletno trgovino.

Če želite zaključiti nakup, kliknite povezavo ''Na blagajno'' in sistem Vas pripelje na blagajno.

II. Odstranitev  izdelka iz nakupovalne košarice

Na spletni strani tendesign.si se v zgornjem desnem kotu, nahaja ikona nakupovalne košarice, v kateri se (po kliku na ikono) uporabniku prikažejo izdelki, ki jih je med brskanjem po spletni trgovini dodal v nakupovalno košarico.

Če želi uporabnik odstraniti določen izdelek iz nakupovalne košarice, mora klikniti na ikono košarice in križec ''odstrani''. Če želi uporabnik dodati določen izdelek v košarico, mora klikniti na povezavo ''Nadaljujte z nakupi''. S klikom na omenjeno povezavo se vrnete nazaj v spletno trgovino.

III. Nakupovalna košarica 

Za dokončanje naročila morate izpolnite potrebna polja. Naročilo je možno z registracijo ali brez.

4.1 Podatki računa

Posredovati morate zahtevane kontaktne podatke, ki so označeni z rdečo zvezdico (ime, priimek, e-mail naslov, naslov, kraj, poštno številko in  tel. številko), ki jih potrebujemo za potrditev in zaključek naročila ter dostavo izdelka. Vpisati morate veljavno telefonsko številko.

Obrazec Vam omogoča, da si lahko ustvarite račun (registracija) in so pri naslednjem naročilu vaši podatki že shranjeni.

Omogoča Vam tudi možnost pošiljanja na drug naslov.

4.2 Način dostave

Dostava s Pošto Slovenije, cena pakiranja in dostave znaša 5,00€.

4.3 Način plačila

Izbirate lahko med načini plačila:

Pri plačilu po povzetju vam Pošta Slovenije zaračuna provizijo v višini:

4.4 Pregled naročila

Prikazani so izdelki, ki ste jih je med brskanjem po spletni trgovini dodali v nakupovalno košarico. Cena ne vsebuje DDV-ja (nismo DDV zavezanec), strošek poštnine in skupni strošek za plačilo so razvidni v nakupovalni košarici, še preden zaključite naročilo.

IV. Zaključek naročila 

Uporabnik lahko pregleda posredovane podatke za dostavo, način plačila, ki ga je izbral in vsebino nakupovalne košarice. Uporabnik potrdi naročilo s klikom na gumb ''Zaključi naročilo''. Če je bilo naročilo uspešno zaključeno, se Vam na spletni strani izpiše, da je bilo naročilo uspešno oddano v obdelavo.

V. Dokončna potrditev naročila

Po oddaji naročila bo uporabnik na posredovani e-naslov, ki ga je vnesel ob naročilu, prejel e-pošto s podrobnostmi njegovega naročila ter z obvestilom, da je naročilo sprejeto.

Status vašega naročila lahko preverite tako, da se prijavite v vaš račun.

Uporabnik je s prejetim elektronskim obvestilom seznanjen, da ga bomo pred odpošiljanjem naročila o predvidenem roku dostave naročenega blaga obvestili na e-mail naslov.

VI. Odstop od naročila pred dostavo

Če uporabnik po oddaji naročila želi karkoli spremeniti ali naročilo v celoti preklicati, to lahko stori preko e-pošte na naslov info@vaporizator.si 

 5. Cene

Vse cene navedene na spletni strani so končne cene v kateri so že zajeti vsi prispevki in davki (nismo DDV zavezanec).

Na strani, kjer je naročilnica, sta specificirana cena izdelka (brez DDV-ja - nismo DDV zavezanec) ter strošek dostave / poštnine.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Od tega trenutka so vse cene in ostali pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

Ponudnik kupcu izda račun, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in izdelke vrniti, če je to potrebno in mogoče.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu, kar pa ne velja za naročila oddana po telefonu ali e-pošti. V tem primeru ponudnik hrani podatke o naročniku samo v bazi podatkov o strankah podjetja v sklopu programa računovodskega programa, ki ga podjetje uporablja za svoje računovodske potrebe.

6. Multimedijska vsebina

Na spletni trgovini tendesign.si  so navedeni glavni podatki o izdelkih in za boljšo predstavljivost tudi fotografije in videoposnetke izdelkov (slike in videi so simbolični). Čeprav se trudimo zagotoviti natančne fotografije in video prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Barvni odtenki in videz lahko nekoliko odstopajo od resničnega stanja izdelkov.

7. Plačilo po povzetju

Blago, kupljeno preko spletne strani podjetja Robert Černe s.p. kupec plača po povzetju pošiljke, poštnemu uslužbencu oziroma dostavljalcu.

Za dostavo blaga skrbi Pošta Slovenije, paketi so običajno pri vas že naslednji dan po odpremi, vendar najkasneje v 10 dneh.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito.

Pri plačilu po povzetju vam Pošta Slovenije zaračuna provizijo v višini:

8. Pravica do odstopa nakupa, vračilo blaga

Kupec ima pravico, da v roku 45 dni vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Vendar je kupec dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 15 dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni e-naslov: info@vaporizator.si , blago pa vrniti v nadaljnjih 30 dneh.

Če z nakupom iz kakršnegakoli razloga niste zadovoljeni imate pravico, da odstopite od sklenjene pogodbe – nakupa brez kakršnekoli odškodnine ter navedbe razloga, mi pa vam bomo povrnili kupnino. Izdelki naj bodo nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži s priročniki in vsemi garancijskimi potrdili. Vračilu obvezno priložite kopijo originalnega računa. Vračilo lahko kupec pošlje po pošti na naslov objavljen na dnu te strani. Stroške vračila blaga pri odstopu od naročila krije kupec. Vračila ne bomo upoštevali za izdelke, ki so bili pri Vas doma poškodovani ali uporabljeni.

Spletna trgovina tendesign.si si pridržuje pravico, da vračilo poškodovanega, uporabljenega ali izdelka, ki ob vračilu ne vsebuje vseh pripadajočih elementov (škatla, račun, originalno zapakiran, neuporabljen itd) zavrne na stroške pošiljatelja. Zato Vas prosimo, da z izdelkom ravnate gospodarno in pazljivo, saj bomo le tako lahko nemoteno izdelek zamenjali ali Vam vrnili denar.

Kupnino za vrnjene artikle vam bomo nakazali na vaš transakcijski račun, katerega številko priložite k izdelku, ki ga vračate oziroma jo pošljite po e-mailu na info@vaporizator.si 

9. Dostava

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času. Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Dostava poteka samo na področju Slovenije. Za dostavo blaga skrbi podjetje Pošta Slovenije, pošiljke so pri vas običajno že naslednji dan od odpreme, vendar najkasneje v 10 dneh. Dostavni uslužbenec vas bo običajno s pošiljko iskal doma v dopoldanskem času, v primeru, da vas ne bo doma, boste pošiljko lahko prevzeli na najbližji pošti. Pridržujemo si pravico do spremembe pogodbenega partnerja za dostavo pošiljk. Strošek pakiranja in dostave znaša 5,00€.

10. Varnost

Od vas prejete podatke uporabljamo za potrebe vašega naročila. Vaše podatke posredujemo naprej na podjetja, ki so odgovorna za pošiljanje blaga, če je to potrebno (ime, naslov, eventuelno telefon za dogovarjanje o rokih dostave). Za potrebe plačila posredujemo vaše podatke banki. Podatkov ne posredujemo nikomur drugemu. Po opravljeni dostavi in potem, ko smo prejeli vaše plačilo, je dostop do vaših podatkov zaprt.

11. Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Vaši osebni podatki bodo zakodirani preneseni preko interneta. Naše spletne strani in druge sisteme imamo zaščitene s tehničnimi in organizacijskimi ukrepi proti izgubi, uničenju, dostopu, spreminjanju in širjenju vaših podatkov s strani nepooblaščenih oseb, Kljub redni kontroli vaših podatkov ni mogoče popolnoma zaščititi.

12. Odveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil dostop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla.

 13. Pravica do obveščanja

Informacija: imate pravico do brezplačnih informacij o vaših podatkih in tudi, če je potrebno, do zaprtja in izbrisa teh podatkov. Če imate vprašanja glede izbrisa, predelave ali uporabe vaših podatkov, se obrnite na: info@tendesign.si ali nam pošljite zahtevek po pošti.

Obvestila: po prijavi na obvestila bosta vaše ime in vaš elektronski naslov z vašim dovoljenjem uporabljena v reklamne namene, dokler se iz obveščanja ne odjavite. Na obvestila se ob naročilu avtomatsko prijavite, lahko pa se kadarkoli odjavite na info@vaporizator.si

Preklic privoljenj: dovoljenje za obveščanje se v toku naročevana izrecno dovolili. Želimo vas opozoriti, da se bo podjetje Robert Černe s.p., po svojih najboljših močeh trudilo zagotoviti verodostojne in posodobljene podatke o izdelkih, ki jih trži na spletni strani. Klub temu pa se lahko lastnosti izdelkov, njihova zaloga in cena spremenijo tako, da ponudnik ne uspe popraviti vseh podatkov. V takem primeru bo kupec naknadno obveščen o spremembah in bo imel možnost preklica naročila z vračilom morebitne nakazane kupnine ali zamenjave naročenega izdelka.

Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne odražajo nujno in v celoti lastnosti izdelka, zato služijo zgolj kot informativni prikaz!

14. Oglasna elektronska sporočila

Ponudnik bo uporabnikom pošiljal oglasna elektronska sporočila le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje. Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

Oglasni material bo poslan v imenu podjetja Oblikovanje kovin Robert Černe s.p. z namenom neposrednega trženja. V skladu s 73. členom ZVOP-1 lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način uporabnik zahteva, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja.

Zaradi specifičnosti poslovnega procesa in tehničnih omejitev je mogoče, da boste v 15 dneh od datuma vaše odjave še prejeli elektronsko sporočilo z oglaševalskimi ponudbami in ostalimi vsebinami s strani podjetja Robert Černe s.p. (v primeru, da je bila e-pošta že poslana oz. v fazi pošiljanja). Vnaprej se vam opravičujemo in vas prosimo za razumevanje.

15. Piškotki

Ponudnik Robert Černe s.p. na svojih spletnih straneh uporablja spletne piškotke.

Spletna stran uporablja le piškotke, ki so nujni za delovanje spletne strani in jih ni možno izključiti. Piškotki, ki se shranijo omogočajo shrambo nastavitev strani (jezik, valuta, postavitev strani)

16. Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Pritožbe oddajte pisno po elektronski pošti na naslov: info@ vaporizator.si. Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka.

Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Obilo prijetnih in ugodnih nakupov.

Oblikovanje kovin Robert Černe s.p.
Tomaj 110
6221 Dutovlje
Slovenija

GSM: 031-333-404

E-POŠTNI NASLOV: info@vaporizator.si

Matična številka družbe: 5412733000

Davčna številka: 97349534 (nismo DDV zavezanec)

IBAN SI56 1010 0003 5755 262 (BANKA KOPER d.d. Dvojezična firma: BANKA KOPER d.d. - s.p.a.)

Podjetje ni zavezanec za plačilo davka na dodano vrednost.

payment methods
Copyright (c) 2001 - 2014 TEN Design. Vse pravice pridržane.