Plenty Vaporizator
Plenty Vaporizator

Plenty Vaporizator

Na zalogi
 
Cena: 235.00€
Šifra izdelka: Plenty Vaporizator
Točke zvestobe: 0
Opis izdelka Ocene (0)

Plenty je (poleg Volcano Classic  in Volcano Digit) znan kot prestižnejši vaporizer, ki nudi najboljšo možno paro, ki jo inhaliramo preko cevke.

Na Zalogi, pošljemo v manj kot 24 urah po prejetju naročila.

OPIS IZDELKA

Plenty vaporizer | PREDSTAVITEV

Plenty vaporizer je znan po tem, da je, poleg precej sorodnih modeliv Volcano, med najbolj kakovostimi in po mnenju mnogih tudi med naj prestižnejšimi vaporizerji na trgu. Proizvajalec z 10-letno tradicijo izdelovanja in razvijanja vaporizerjev, je poskrbel, da je izdelek sestavljen iz najbolj kakovostnih materialov in delov, posledično pa nudi paro najvišje možne kakovosti, ki nudi neopisljive užitke pri inhaliranju.

Plenty vaporizer | PRESTIŽ IN KAKOVOST

Kvaliteta izdelave je tako visoka, da je težko primerljiva s katerokoli drugo sorodno napravo na trgu. Naprava je pod strogim nadzorom proizvajalca Storz and Bickel izdelana in sestavljena v Nemčiji, zaradi visoke kakovosti izdelave, pa se je podjetja proizvajalca prijelo reklo »When Storz and Bickel does something, they do it right.«.
Tudi baloni (vrečke) za uporabo Volcanota so nadstandardno visoke kakovosti, sestavljene pa so iz visoko-odpornega poliestra, ki balonu omogoča višjo odpornost proti visokim temperaturam in strganinam.

Plenty vaporizator | KVALITETA PARE

Plenty-a je ocenjena kot ena med najbolj kakovostnih par pri vaporizerjih. To pomeni, da ima para odlično razmerje med gostoto, temperaturo in aromo, kar uporabnikom nudi največje užitke in izkoristke pri inhalaciji. Temperatura na napravi je spremenljiva z analognim smernim gumbom, temperaturo pa lahko nastavimo vse do 202°C. Temperatura segrevanja je ravno pravšnja tako za suha zelišča kot za utekočinjene koncentrate.
Velika prednost vaporizerja Plentyja je to, da ima večjo grelno površino, kar omogoča enakomerno gretje in optimalno izparevanje zelišč ali koncentratov. Plenty vaporizer | VIDEZ IN OBČUTKI

Plenty je zaradi vseh kakovostnih delov in sestave tudi na videz in dotik precej robustnega ter modernega videza. Sodobno oblikovano ohišje, ga ne le brani pred udarci ali pri padcih, pač pa mu daje lep izgled sodobne naprave.

Plenty vaporizator / PREPROSTOST UPORABE

Preprostost uporabe je ena izmed prednosti vseh Volcano vaporizerjev. Znan je kot eden izmed najhitreje pripravljenih in hitrih vaporizerjev za uporabo.
Delovanje je preprosto: napolnite posodo s suhimi zelišči (ali aromatično tekočino), zaprite posodo, vključite segrevanje...
 

OPIS:

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo            Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo:Oznake:

payment methods
Copyright (c) 2001 - 2014 TEN Design. Vse pravice pridržane.